Vardag gryning, morgon, motljus, objektiv, present, presentkort, födelsedag, fest, kalas, fotografering, foto, naturfotografering, fotokurser, dagskurs, naturfotografering kurser, billiga fotokurser, stockholm, göteborg, upplevelse, upplevelsepresentkort, stativ

// Birthday times - Upplevelsepresent i paketet

Det är den här tiden på året, och fram till nyår som det är flest födelsebarn i min bekantskapskrets. Jag och några till fyller visserligen på våren, men de allra flesta fyller från juli och fram till 27e december. Jag tycker att det blir bara svårare och svårare att hitta presenter att ge bort, men att ge bort en <a href="http://www.upplevelse.com">upplevelsepresent</a> verkar vara ett riktigt smart alternativ!
Inom en vecka fyller lillasyster år, så jag ska ta och kika på upplevelser till henne.


Det finns allt från chokladmassage, till vargsafari, romantiska ritter, turridning till mer äventyrliga upplevelser.
Upplevelse har 3 års giltighetstid på sina upplevelser, 3 års bytesrätt & 14 dagars ångerrätt. Helt perfekt ifall man råkat ge den höjdrädde en upplevelse på hög höjd! ;)
 
Upplevelser ger så många fler & roligare minnen, än vad t.ex. ett klädesplagg ger. Förutom upplevelsen och minnen, kan man få med sig hem nya erfarnheter & lärdomar. En av de roligaste upplevelserna jag kan hitta just nu är naturfotografering under en morgon, med frukost och härlig gryning.
Upplevelsen pågår under 3-4 timmar och man får lära sig att fotografera i bland annat svagt gryningsljus och motljus, lära sig mer om kamera, stativ, komponering och motiv.  Just nu är detta tillgängligt i Stockholm och Göteborg, för ett riktigt bra pris, enligt mig. Man behöver ha egen utrustning, men kursen gäller för alla åldrar. Läs mer om naturfotograferingen här: http://www.upplevelse.com/naturfoto-morgon