// FREE MAGAZINES & STUFF

Det i särklass snabbaste & enklaste sättet att få ihop till 100kr är via panelen jag tipsar om en bit ner i inlägget!
Det finns ju flera sätt för att tjäna ihop gratis saker, flera olika sidor online alltså. Jag tänkte att jag ska inom de närmsta dagarna berätta lite om de ställen som jag tjänar pengar på online & hur bra dem är enligt mig.
De sätt jag kommer att tipsa om har JAG provat och kan garantera att de FUNGERAR och inte är scam!

Sen beror det på hur mycket man engagerar sig och vilken målgrupp man är. (Det kan reglera hur många/vilka undersökningar man får från t.ex. undersökningspaneler - ett enkelt sätt att tjäna lite slantar på).Jag håller just nu på att testa 2 st nya sätt. Ska prova dessa & komma med en utvärdering. Om de är värda att använda ens. :)

Ovan är några prenumerationer jag betalat med pengar intjänade online. Även ett par av presentkorten. Jag har även några presentkort via e-post som jag skrivit ut på papper & förvarar i en pärm.
Jag har även medverkat i några sommarkampanjer hos bland annat Gevalia och tyvärr märkte jag av deras kampanj förra månaden först.... Det kaffe vi köpt har jag iaf skickat in kvittona för, och hittills fått 3st presentkort hos Adlibris värde 99kr/st. 45kr har även automatiskt gått till att stödja ett skolprojekt i Honduras. Bra initiativ av Gevalia & Adlibris! :)

 
Den allra bästa panelen att tjäna pengar på har jag varit medlem i ca 2 år på, men det var först den 17 juni som jag började använda den. Jag har inte gjort alla undersökningar jag blivit inbjuden till, och har hittils gjort 8 st, som tagit 3-15 minuter att göra var. Kan nu plocka ut 100kr.
Det är för mig den snabbaste panelen hittills, om man ser till en panel åt gången. Annars är jag medlem i flera Cint-paneler samtidigt och det kan man tjäna lite på också. Men oftast går det rätt segt där. :)

Mejla mig om du vill bli inbjuden till panelen & börja göra undersökningar. :) Lämna din epost i en kommentar (bara jag ser den) så skickar jag en inbjudan. Du kan börja tjäna pengar i princip direkt.
Det viktiga är att fylla i alla undersökningar "om dig". T.ex. Information om din livvstil/hushåll osv. Det gör att du får fler undersökningar att göra! :)