Allmänt, Shopping, Vardag Yves rocher, Yves rocher christmas calendar, akrylfärg, christmas gifts, diamanter, fjädrar, gemotriska former, geometrical diamonds, geometriska diamanter, julkalender, julklappar, paket, paper diamonds, papercut outs, pappersdiamant, papperskonst, presentinslagning, snören, yves rocher julkalender 2015

CHRISTMAS GIFTS

 
Nu är iallafall 4 julklappar inslagna. :) Har några till att slå in, och några att hämta ut på Posten. Mina egna julklappar jag fått från mina Rädda Barnen-gåvokort jag fått av far, har också anlänt på Posten. Ska bli kul att visa upp vilka 3 produkter jag valde! :) Kul att det donerades pengar till Rädda Barnen också. Skänker alltid till välgörenhet vid jul, och i år har jag valt att köpa Åhléns & Stadsmissionens julkort/tags man sätter på paketen och skriver till/från osv. På varje kort finns ett namn på en hemlös som symboliserar alla hemlösa i Sverige. 79:- av 100:- går till Stadsmissiones hjälp till hemlösa!

Skar ut diamanter i papper och satte på. Tyckte det blev helt OK! :)
 
 
Här nedan är 2 paket till + delar av min Yves Rocher julkalender! :) Den var så gigantiskt stor att jag inte ville sätta upp den på väggen som YR gjort i sin reklam för julkalendern. Sen var den så förbannat tung med alla 24a påsar. Vissa påsar är riktigt tunga, så min plan B fungerade inte... Så såhär blev slutgiltiga plan C, haha. Fastknutet i markis-snöret :)
 
 
 
 
#1 - - Eleonora Adriana ♥:

Jättefint inpaketerat!