DIY, Freebies, Gratis, Shopping, Vardag, Virkning adlibris, beautiful, billigt, colorful, colors, drops, drops paris, freebies, färger, gamla mönster, garn, gevalia, gratis, gratis beställning, gratissaker, mönster, samlarkampanj, virkning

TODAY'S FREE ORDER // FREE DROPS PARIS

Åhja, stressig dag. Ibland undrar jag varför jag studerar när jag är så pass sjuk som jag är. Jag kommer ändå inte kunna gå vidare till högskolan. Möjligtvis läsa en kurs åt gången, på deltid. Kanske. Med tur.
Det gör mig så förkrossad att även det kognitiva påverkas så starkt av kroniskt svår värk. Har insett det nu...
Sådan't jag aldrig haft problem med förr såsom: koncentrationssvårigheter, svårigheter att tala - säger fel ord eller kommer av mig helt. Stavar fel på väldigt lätta, vardagliga ord och inlärningssvårigheter.  Stressen utöver allt annat... Inte gör det saken bättre att mina fingrar sväller upp och värker, tillsammans med handleder och knän, när jag sitter och skriver.
 
 
 
Nåväl. Här är iallafall dagens gratis-beställning från Adlibris! Man fick ju ett presentkort som tack för att man varit med i Gevalias Ge & Få - projekt/kampanj. Har ett par presentkort kvar, men tänkte att eftersom man fick detta utan motprestation, så ville jag köpa upp hela direkt.
 
Det blev också gratis frakt, så det blev totalt 0kr.

MEN, det saknas ett garnnystan på bilden. Det skickas separat. Färgerna är verkligen underbara, men med ett mörkt och grynigt mobilfoto syns det kanske lite dåligt. :)
 
Det är 100% bomull, så det går att göra många fina saker med det. Ska eventuellt komplementera med ett gäng till garn för presentkorten. Men inväntar att en rabattkod ska dyka upp, så jag kan få ut några extra nystan på den beställningen. ;-)

Här nedan kommer ett par exempel skapade i DROPS PARIS. Länkar till inläggen finns i fotot! Bara att klicka på bilden så kommer du dit. :) Kolla in sidorna, fulla med inspo!